Om shivr

 

VELKOMMEN TIL SHIVR

 - stedet, som vi godt tør kalde for Danmarks lækreste inspirations-univers til piger med en aktiv livsstil.

 

GO EXERCISE - AND LOOK FABULOUS WHILE DOING IT

Hos shivr har vi en mission! Den favner intet mindre end at tilbyde det største, lækreste og mest trendy udvalg af sportswear og træningsudstyr – til lige netop dig, der får et kick ud af den aktive livsstil.

Så om du dyrker fitness, løb, dans, yoga eller kick-boksning… så er det vores mål at understøtte din sunde livsstil – og samtidig sikre at du føler dig ideelt tilpas og ser knaldgodt ud på samme tid.

 

INSPIRERENDE BLOG OG LÆKRE LOOKS

Vi ønsker at inspirere dig med hele vores shivr-univers. På shivr.dk opdaterer vi løbende vores spændende blog, hvor du kan læse om løst og fast inden for sportswear og sundhed – og blive opdateret på de seneste fashion trends inden for fitness.

Går du på opdagelse her på sitet, vil du opdage, at shivr-universet er bygget op omkring en masse lækre billeder, som vores egen fotograf har taget ude i den virkelige verden. Her får du virkelig mulighed for at suge ny inspiration til dig og finde de lækreste looks, som du kan bruge til hverdag og til alle de træningsformer, der får din puls op!

 

FASHION OG FITNESS GÅR HÅND I HÅND

Hos shivr tror vi på, at kvalitet, design og komfort går hånd i hånd. Vi er fokuserede på at tilgodese alle jer sunde, aktive kvinder, der ønsker en sporty, flatterende garderobe, som passer perfekt i både fitnesscentret, dansesalen eller i fritiden, - til din træning ude eller hjemme.

Vi køber ind hos officielle leverandører og har adgang til alle de største og fedeste brands, så vi altid kan sikre dig den bedste kvalitet, de lækreste mærker og de fedeste designs, når du handler på shivr.dk.

Men det er ikke alt. Løbende forhandler vi også nye, upcoming brands fra bl.a. Danmark, England, Sverige og USA. På den måde stræber vi efter at fylde din garderobe med spændende designs og brands, som du ikke ser på ethvert gadehjørne. - Og vi gør det selvfølgelig helt uden at gå på kompromis med vores krav til kvalitet og komfort.

 

TEAM SHIVR – HVEM ER VI?

Vi har arbejdet inden for træningsfeltet i mange år. Som søstershop til Løbeshop.dk, har shivr et stort team af kompetente medarbejdere bag sig. Vi er specialister på hver vores område, og teamet består af både ernæringseksperter, motionister og elite sportsudøvere, for hvem den sunde, aktive livsstil er en passion. 

FIND VEJ

 

 

Virksomhedens juridiske navn:

shivr

c/o Løbeshop.dk ApS
Brogårdsvej 10
8370 Hadsten

SE/CVR: 32 27 75 94

Bank: 9326 0003131459