Inspiration

Inspiration til ønskelisten

Inspiration til ønskelisten

Så blev det december måned, og igen i år skal julegaverne i hus. Men hvad skal du ønske dig – og hvad skal du give, til dem du holder af?

Frygt ej! Vi har spurgt vores ambassadører til råds. Her kan du læse om deres ønsker – og finde inspiration til din egen ønskeliste.


  

 


Garmin forerunner 235


GARMIN FORERUNNER 235

Mathilde ønsker det populære Garmin Forerunner 235

"Øverst på ønskelisten har jeg dette ur fra Garmin. Jeg er meget aktiv i min hverdag og jeg kunne derfor godt tænke mig, at kunne tracke mit aktivitetsniveau, da det er motiverende for mig at kunne følge med i hvor mange kcal jeg forbrænder i løbet af en dag. Derudover elsker jeg også Garmins stilrene design, så man kan bruge det til alt slags tøj. Samtidig er det også en fordel med stopur indbygget som jeg bruger hver gang jeg har hold i fitness World."

 

Køb Garmin Forerunner 235 her

Du kan følge Mathilde på hendes instagram her


 

 


 

 


KARI TRAA JULIE HOOD

Sophie-Amalie ønsker løbejakke med vægt på kvalitet og lækkert design

"Jeg ønsker mig denne løbejakke, da jeg lægger stor vægt på kvalitet og lækkert design - hvilket jeg synes denne jakke er indbegrebet af. I disse kolde tider er det vigtigt for mig, både at have noget varmt at løbe i, men også at kunne trække i en åndbar jakke efter en svedig styrketræning. Når man træner seks gange om ugen og nogle gange flere gange om dagen, både indendørs og udendørs, så er det vigtigt for mig, at træningstøjet sidder godt og så gør det samtidig ikke noget at det også ser rigtig godt ud."

 

Køb Kari Traa Julie Hood her 

Du kan følge Sophie-Amalie på hendes instagram her 


adidas climawarm tight


 

 


 

 


craft warm tight


PUMA PHENOM LOW TRÆNINGSSKO

Rikke ønsker sig træningssko fra Puma 

"Helt øverst på min ønskeliste i år har jeg disse lækre tæningssko fra Puma. Det er vigtigt for mig at mine sneakers er i god kvalitet, da jeg er en kæmpe sneakers pige og bruger dem både til dagligt brug, i skole og på arbejdet, men også i fitness centeret om aftenen. Puma laver nogle vildt fede sneakers som kan bruges til begge mine formål og så har de det lækreste design!!"

 

Køb Puma Phenom Low Ep her

Du kan følge Rikke på hendes instagram her


 

 


 

 


GARMIN FENIX 5S PLUS SAPPHIRE ROSE GOLD

Læs hvorfor det populære ur er på ønskelisten hos Lærke.

"Højst på min ønskeseddel er en hundehvalp! Stærkt efterfulgt er jeg forelsket i det lækreste Garmin ur! 
Garmin er mit yndlingsbrand når det angår ure. Mit Garmin 235 benyttes dagligt og trænger til en opgradering. Farverne på det nye rose gold er feminint og lækkert.
Jeg styrketræner og laver kampsport flere gange om ugen, hvorfor det for mig er vigtigt at uret er robust. Dette gør sig gældende da denne model er udstyre med sapphire glas, som svarer til panserglas på en smartphone. Uret er et multisportsur, som jeg kan anvende til både styrketræning, kampsport, roning, svømning, men også hverdagsbrug"

 

Køb Garmin Fenix 5 S Plus Sapphire Rose Gold her

Du kan følge Lærke , Ditte, Anna og Ninna på deres instagram her


newline base winter tight


 

 


 

 


asics lite-show winter tight


ICANIWILL CAUSUAL TIGHT

Rikke og Marie ønsker Causal Tights fra ICIW

Rikke: "Jeg ønsker mig disse lækre bukser fra Icaniwill. Jeg har allerede et par højtaljede af dem, som jeg er alt for afhængig af. Det er de dejligste bukser jeg nogensinde har haft - super stretchy, komfortable og så sidder de bare perfekt. Har svært ved at klemme mig ned i alle andre bukser nu, da ingen er lige så dejlige, så kunne godt bruge endnu et par." Marie: "Efter jeg har fået dem, kan jeg stort set ikke gå i andre bukser, man bliver hurtig afhængig af dem og har svært ved at finde andre bukser, der er ligeså komfortable."  

 

Køb ICIW Casual tight her

Du kan følge Rikke og Marie på deres instagram her


 

 


 

 


SOUNDLIVING ESSENTAL WIRELESS HEADPHONES

In-ear Headphones er øverst på Marias ønskeliste 

"Øverst på min ønskeliste står disse høretelefoner fra Soundliving. God lyd under min træning er altafgørende for mig, og da jeg virkelig bruger musik som motivationskilde, er det et absolut must for mig med nogle headphones, som rummer kvalitet og god komfort! Hertil er disse lækre Wireless Headphones spot on, da de både rammer komfort med deres udskiftelige ørepropper, så man kan finde den helt rigtige pasform. Tilmed er ørekrogen perfekt til mig, da jeg ofte har implementeret løb/cardio i mine træninger, og jeg værdsætter herfor et godt hold i og omkring ørerne. Endvidere er designet moderne og stilrent, hvilket matcher min smag, som ofte er ret minimalistisk.
Så kære julemand, i år ønsker jeg mig god lyd og hermed et tilhørende motivationsboost." 

 

Køb Soundliving Essential Wireless Headphones her

Du kan følge Maria på hendes instagram her


nike shield swift pant


 

 


 

 


craft warm train wind tight


NIKE VERSA CREW TOP

Line ønsker: Trøjen, der kan bruges til træning og i hverdagen

"Jeg ønsker mig den her fra Nike, både til træning og til hverdag. Efter 4 måneder på Zanzibar, bliver det en kold fornøjelse at komme hjem til december, så en varm trøje får jeg brug for! Så er jeg nemlig fri for at fryse i de kolde vinterdage." 

 

Køb Nike Versa Crew Top her 

Du kan følge Line på hendes instagram her


 

 


 


NIKE IN-SEASON TR 8 PREMIUM

Træningssko i rosa-farvede nuancer er et hit hos Laura

Ønsker mig de her sko til fitness! Jeg elsker alt i de lyserøde nuancer! Så er helt forelsket i disse sko i rosa. Farven gør dem ekstra tøset og vil gøre trænings outfittet mere spændende at se på, eftersom jeg næsten kun ejer sorte tights - Stort ønske."

 

Køb Nike In-Season TR 8 Premium nike her

Følg Laura på hendes instagram her


nike epic lux tight


 


 


salomon lightshell pant


HUMMEL CLEA SEAMLESS TIGHT

På Milles ønskeliste er seamless tight fra Hummel 

"Jeg ønsker mig disse hummel tights fordi de sidder fuldstændig perfekt på mig og min pasform. Jeg er meget lille i taljen med større numse, og det er de enste par tights dem fra hummel, som jeg aldrig vil skille mig af med. Jeg har både i lysegrå og mørke grå og sorte, og jeg elsker dem alle sammen. Og for mig er det et most med et par tights, som sidder fuldstændig indtil kroppen og derudover føles det ikke som om man har tights på, hvilket er helt vidunderligt. Og hummel sidder altid bare helt perfekt!"

 

Køb Hummel Clea Seamless tight her

Følg Mille på hendes instagram her


 


 

 


KARI TRAA ÅKLE HALFZIP

Stine og Camilla ønsker uldundertøj: Et must til skituren og indendørshygge

"Jeg ønsker mig denne super lækre skiundertrøje fra Kari Traa! Kari Traa er mit total ynglingsmærke når det gælder skiundertøj, da det er super komfortabel og altid smart og lækker i stil og farver. Jeg elsker skiferie og skal blandt andet afsted her i uge 2 og der skal den da helt sikkert med i tasken,  men ikke nok med jeg bruger det når jeg er på ski, så er deres tøj altid lækkert at have på også bare til at hygge i." 

 

Køb Kari Traa Åkle haflzip her

Følg Camilla og Stine på deres instagram 


newline base winter tight


 

 


 ICANIWILL SEAMLESS TIGHT V2

Øverst på Julies ønskeliste er Seamless tight fra ICIW  

Jeg håber at mit ønske om er nået hele vejen til Grønland, for når man har en forkærlighed for seamless tights, som jeg har, så står de hér altså øverst på ønskelisten til jul.
Jeg er vild med de fede detaljer op ad benet og så kan jeg bare ikke undvære seamless tights, hverken til mine træninger eller til hverdag. Der er intet bedre end at have tights på, som ikke strammer eller klemmer nogen steder 

 

Køb Icaniwill seamless tight V2 her

Følg Julie på hendes instagram her  

Mere inspiration?

Se vores Shop The Look her